Schotland huid(kanker begeleiding)

Schotland zou kunnen worden ervaren van een huidkanker epidemie met het optreden van huidkanker verdrievoudiging in de laatste dertig jaar. Er meer dan 7.000 gevallen van huidkanker geïdentificeerd in 2001, een stijging van 2.200 in 1975 en ook grotere prijzen van kanker kwaadaardig voorval daadwerkelijk zijn gemeld in Schotland dan in de rest van het Verenigd Koninkrijk in de leeftijd 20-39 jaar, dodelijke kanker kwaadaardige is de 2de meest typische kanker in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een abnormaal jonge leeftijds omloop voor volwassen kanker en benadrukt de betekenis van zijn vermijden en ook zeer vroege behandeling om het mogelijke verlies van jaren van het leven te verhinderen.

Typisch, met betrekking tot twee decennia van het leven zijn vergoten voor elke kanker kwaadaardigheid fataliteit in het Verenigd Koninkrijk. De NHS en een verscheidenheid van kanker liefdadigheidsinstellingen hebben eigenlijk het meest duidelijk verbonden de hoge stijging in voorkomen aan het transformeren van sociale veronderstellingen van een Tan als de voorkeur en de hoge stijging van de verscheidenheid van individuen die vakanties in het zonlicht. Het looien breidde zich wezenlijk in beroep uit via de jaren ‘ 60, de jaren ‘ 70, en de jaren ‘ 80 en ook aangezien de huid(kanker begeleiding) 20 of zelfs nog meer jaren zou kunnen vergen om de hoge prijzen van huidkanker kan worden verwacht om te gaan voor meerdere jaren vooruit.

Studies om niet-klinisch onderzoek te ondersteunen

Dood van huidkanker, vooral kanker kwaadaardigheid, het is het meest vijandige soort, is eigenlijk niet gedaald, ongeacht de significante openbare Wellness campagnes te verheffen begrip van zonlicht verdediging en huidkanker. De inspanningen worden gedaan door Wellness promo firma’s om deze uitbreidende kwestie via het motiveren van individuen aan te pakken om hun praktijken op vakantie te veranderen en ook het overtuigen Scots om op heldere dagen in het huis zeker te maken. Een meer bron van Ultravioletlicht is dat afkomstig is van het gebruik van zonnebanken, en klinisch bewijs op het gevaar van zonnebanken aan wellness is het verhogen van. Zonnebanken zijn daadwerkelijk aangesloten op een reeks van negatieve gezondheids-en Wellness-effecten, bestaande uit oog schade (kanker coaching) Leeuwarden, photodermatosis, lichtgevoeligheid, vroege huidveroudering, en huidkanker.

Ultraviolette stralen van ligbedden daadwerkelijk zijn gecategoriseerd als team 2A gevaren voor de gezondheid door de internationale organisatie voor studie recht in kanker (IARC) dat is,  “mogelijk triggering kanker bij de mens. ” huidige evaluaties van onderzoek in verschillende Naties in de afgelopen 10 jaar hebben eigenlijk onthuld dat het gebruik van zonnebanken versterkt de dreiging van kanker en de dreiging lijkt groter als het gebruik begint vroeg in het leven (kanker coaching) Friesland. Bovendien, in het Verenigd Koninkrijk een aanzienlijke onderzoek studie van de Britse medische organisatie gevestigd dat zonnebanken klanten waren 2,5 keer meer waarschijnlijk om huidkanker vast te stellen. De bedreigingen lijken groter in de jonge.

Wat is de functie van aanhoudende angst bij kanker?

Een ontwerp is eigenlijk gemaakt om de onderlinge aanpassing van de menselijke ultraviolette, directe blootstelling aan zowel zonneschijn en ligbedden, en ook deze info werd gebruik gemaakt van de voorspelling van de betaling van zonnebanken aan kanker kwaadaardige dood in het Verenigd Koninkrijk. De resultaten van dit onderzoek suggereren dat zonnebanken 100 doden te creëren van kanker maligniteiten jaarlijks in het Verenigd Koninkrijk. De Globe Health en Wellness Organisation (dat) stelde in 2005 dat geen enkele persoon onder de 18 zou moeten gebruik maken van een zonnebank die er een eis voor normen of regelgeving om de gevaren in verband met zonnebank gebruik te verlagen.